lördag 4 september 2010

Skepp ohoj....

...alla galna piraterrrrrrrrrrrrrrrrr. Arrrgghhh....Så säger kanske en Pirat ?? För det är just DET som jag har varit dag....Vi har varit på kalas hos goaste Jack och det var maskerad ! Maja ville vara Prinsessa ( någon som är överraskad räcker upp en hand !! ) och Erik var en " Byggare". Jag stämplade " Ecke´s Gräv & Bygg" på hans tshirt. På ryggen stämplade jag även " - Kan du fixa det ? -Klart jag kan !! " Pappa Patrik har ju företaget " Palle´s Gräv & Bygg " så det passade väl ypperligt att gå i pappas fotspår ??

Kalaskillen fick en tavla, likaså systern och mamman. Jag har gjort dem själv......det är såååååå kul !! och enkelt. Man kan dekorera dem till förbannelse. Eller så gör man inte det. Jag har gjort båda delar och det är lika roligt vilket som ! Hoppas att jag kan inspirera någon till att börja göra såna tavlor också !!Tavlorna hittar du på Hobbyglädje !

Ha en fortsatt trevlig helg !!
Massor av kramar från Petra

5 kommentarer:

MissMian sa...

Vilket underbart foto!

Ninis sa...

Så fina ni är :)

Emelie sa...

Vad fina ni är som pirater och vilka underbara tavlor.
Kram Emelie

Theresia sa...

Tjusigt! Ni är ju för söta.
Tavlor har jag tryckt i sommar får väl lägga ut mina i blogggen med.
Fina är dina tavlor jallefall!

Kram Theresia

Pernilla/Trollwing sa...

Hej tjejen! Men Petra vilka underbara kort du gjort!! Flickan är sååå fin och jättesnyggt målad, och julkortet är så vackert med de där dova tonerna, gillar! Sen blev jag helt kär i de där vackra tavlorna.. Vilken underbar present!
Kram kram!