söndag 8 mars 2009

Inte så pigga....

...men snart är vi på bättringsvägen. Hela familjen har varit hängiga. BLÄ! Maja är lite förkyld, men har klarat sig bäst. Jag och Patrik har varit hemma med Erik i omgångar i veckan, och lagom till helgen så blev VI dåliga. Jag har ont i halsen och blåsor på tungan. Låter löjligt kanske, men f-n vad ont det gör !! Om det inte känns bättre imorgon så får jag stanna hemma, kanske inte vad man önskar göra - så måste man så måste man. HUR har NI känt er ? har ni varit skonade från magsjuka, influensa och annat ?

Har gjort några enkla små påsk-kort som jag ska ta med till jobbet, här kommer ett:

( Ligger i en cellofanpåse. Stämpeln är från Doodle Factory, målade med Promarkers, den ena fågeln är dock lite för orange än vad den är i verkligheten tror jag, min scanner blev lite galen....Ramen är en clear stamp från DoodleBug Design som jag budade in från ebay, ca 15 ramar för 80 kr, kap tycker jag... Detta var innan dollarn blev för "dyr"...)
Ha nu en bra vecka och HÅLL TUMMARNA för att jag vaknar pigg som en lärka imorgon ! TACK för besöket!
Kramis Petra

4 kommentarer:

AnnikaS sa...

Jag hade magsjuka förra helgen, inte kul. Däremot så har jag haft en urhärlig helg på mässan. Idag har jag semester för att ta igen mig och det är lyx kan jag säga.
krya på dig nu!
kram Annika

Anonym sa...

Hej Gumman.
Vi har haft precis samma symptom som du. Nu är jag och Micke hyfsat pigga, men ungarna är förkylda och Affe har feber också. Jag sitter alltså fortfarande i KARANTÄN. Känner mig som en kriminell, inspärrad med permission på onsdagar. Fy faaaan!!!
Färdggnällt!
Vi ses på söndag om alla är friska.
Kram Jenny

Ulrika sa...

Hej där!!

Hoppas du mår bättre!!

Malin och Ludde sa...

Hejsan!
Här har jag och barnen haft magsjuka. Gubben har klarat sig än. Vi får väl se hur det går. Jag känner mig lite matt i kroppen än men barnen verkar vara helt ok nu. Skönt! Hoppas att ni mår bättre nu annars får ni ta och krya på er.

Kram Malin