fredag 18 november 2011

Det har varit ....

....Fars Dag och då fixade jag ihop en tårta och SJÄLVKLART går det alldeles utmärkt att scrappa något på en tårta också !!
Ett gäng vimplar med texten fars dag på.....sen fick Maja hämta några Playmobilgubbar som fick symbolisera deras far och min far.... :-)


...och så här fina blev våra godingar efter ett besök hos frisören förra veckan:Idag har jag och Erik varit i Linköping igen. Där träffade vi en läkare som pratade med oss om vad man kan göra för Eriks hörsel härnäst.....han är INTE aktuell för CI ( cochleainplantat ), men efter att de konstaterat att hans ben i öronen är missbildade så kan han vara aktuell för en operation för att "fixa" till dem..... benen leder ljudet till trumhinnan och vidare in i innerörat.... det först och främst höger öra det gäller, där hör han sämst.


NU är det så att om vi bestämmer att vi vill göra detta ingreppet finns det en risk på 1 % att hans hörsel kan bli sämre. Om det misslyckas så kommer han troligtvis inte att höra något alls
.....gissa om man funderar nu.


men det lutar åt att vi har bestämt oss. HUR skulle du gjort??
Kramkram från Petra....som fryser och har ont i huvet...inte kul alls..... :-(


5 kommentarer:

Cathrin sa...

Vilka sötingar!Smaskig tårta:-) Förstår att ni funderar ang Eriks öron men jag hade nog kört på om det bara är 1% chans att det blir sämre, men hua för att ta de där besluten. Hur ni än gör så gör ni säker det som känns det rätta för just er och Erik och det är ju huvudsaken. Frysa och ont i huve är ingen hit du hoppas det gått över. Kram Cathrin

Anonym sa...

Hej! Va tårtan lika god som den va fin? Eriks öron, lätt för mig att säga men spontant hade jag kört på en operation! Hur tänker ni nu, när d gått en vecka? Kram Lina Mrak

Therese sa...

Tårtan är jättefin och ser jättegod ut!

Förstår att det är många tankar som snurrar i era huvuden nu... Jättesvårt beslut att ta och det är ju verkligen bara ni och ingen annan som kan, eller ska, göra det åt er. Men kom ihåg att vilket beslut ni än tar så är det det rätta för just er!

Kramar Therese

Ninni sa...

HEEEEEEEEEEEEEEEJ!!
Saknar er en massa och måste ses snart! Tårta då, eller en massa annan go´fika?!
Är det så att Operationen är nödvändig, kör. Annars är ju varje operation ett stort ingrepp och jag tycker att goplutten är fantastiskt underbar som han är!!!!
Kraaaaamen N

Åsa/asamia sa...

Å vilken god tårta, ser så fin ut!
Hoppas ni kom fram till ett beslut, såna där beslut är aldrig lätta att ta...men man måste ju bestämma sig.
Kram ♥