måndag 1 november 2010

NU ska ni få...

se............!
HÄR är mitt allra FÖRSTA Distress-målade motiv !!!!!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaah.... Det var inte lätt, men jag hade ett tjockt och bra papper....Bilden blev lite tokigt inscannad men orkar helt enkelt inte göra om det.....
Här kommer mina inköp från helgens mässa:

Det som inte är med är några stämplar jag köpte, tycker att det är så svårt att se vad de föreställer....Men EN av dem är iallafall Magnoliatjejen med paketen som jag färglade.

Ha en trevlig vecka.
Kramkram från Petra

8 kommentarer:

Linda sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Linda sa...

Hej hej! Låter roligt med pysselmässa. Själva var vi hundvakter i helgen åt min brors familjs supersöta lilla jaktlabrador. Lycka för Isa och Lia (och även för Robert som alltid har önskat sig en hund). Kram!

Emelie sa...

Det blev ju kanonfint med din färgläggning!
Härligt med nya inköp. Hoppas att ni hade en riktgt trevlig helg.
Kram Emelie

Ninis sa...

Mycket nya saker att fixa med nu då ;) Jag har för mig att jag sett den tjejen innan hos dig, men det har jag väl inte :S

Malin sa...

Hej!
Vad mycket fint du handlat på mässan :) Kul med en massa nytt! Tjejen blev ju så fin. Magnolias stämplar är mina favoriter :) Ha det gott!

Kram Malin

AnnikaS sa...

Kul att få se alla inköp samlade! du hittade en del godbitar ser jag.
kram ANnika

Pernilla/Trollwing sa...

Men Petra! Du har ju målat jättefint!!! Vad duktig du är, själv tyckte jag det tog en bra stund innan jag "kom på" hur distresserna funkar. Du har gjort det supernice!!
massa kramar:)

Hildas Rum sa...

Jättefint målad magnoliatjej!
Å va mycket roligt du hittade på mässan! =)
Kram kram