söndag 27 juli 2008

Oboy, vicket vackert väder !! Nice weather !!

....vilket underbart ställe man bor på !
Det är en sådan lycka att bo nära Vätterstranden ! Idag har vi badat i Vättern och senare på kvällen njutit av god mat och härlig atmosfär på Piren i Jönköping!
...we live at such a wonderful and lovely place !
Today we went swimming in lake Vättern and later this eveing we went out to "Piren" with friends for a nice dinner with good food and great atmosphere.Hoppas att NI har haft en lika bra söndag som vi.
Kramis Petra
I sure do hope that your sunday was as nice as ours.
Love from Petra


( åååh, 1 vecka kvar på semestern.........om en vecka är det nog lite ångestladdat här !)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! slumpen gjorde att jag hittade till dig brukar ta mina blogg rundor i bland klckar på ensen vidare av n¨ågon som den personen länkar till och sen vidrare till en anna som nästa länkar till och på den vägen är det :) Ja det är verkligen sååå gott väder nu .. man får ju inte klaga när solen väl har hittat hit! :)

Angelika sa...

Ja visst bor vi på en härlig plats! Man kan nästan tro man är utomlands när man går längs vätterstranden och bort mot piren i strålande sol, sååå härligt!
Vilken underbar bild på er!
Härlig LO här nedanför med, verkligen jättefin!!
Då har vi samma "problem", Hilda ÄLSKAR sin tandborste :-D
Kram

Anna Smid sa...

Visst är det tungt när semestern börjar ta slut, särskilt när det är så underbart väder! Cool lo på förra inlägget!
Sola lugnt!

Annika sa...

Vi bor så vackert! vi har än så länge inte varit på piren i år, men det får väl bli en dag när vi renoverar köket om inte annat.

Bilden på er alla är jättefin!! hörde förresten att ni varit på Åsens by utan mig, tog du några bilder som man kanske kan få se?
kram Annika

petra/paradise sa...

Bästaste Petra, vilken tur att jag har dej!! *glad*
Det finns flera olika storlekar på den där stämpelmanicken..så det är svårt å säga på rak arm vilken det är jag ska/vill ha... =/
Men ska du in till Magnolia nåt även om jag inte skulle be dej? ja menar..du kanske kunde kolla in å se vilka storlekar på bokstäverna det finns att välja mellan *blink*
Men du, jag hör av mej på tele!
kramis Petra