fredag 11 april 2008

Färglägga...

....är inte alltid så lätt.

Jag har roat mig med att färglägga lite motiv. Som Petra Paradise sa till mig, övning ger färdighet..... ( Färgerna ser betydligt mycket skarpare ut än i verkligheten....)


Jag har målat gjort några motiv som snart ska bli kort och LO´s, kanske också en tavla var till barnen ? Jag vet inte hur det ska bli, men roligt är det att göra iallafall.... Jag använder mig av Akvarellpennor. Ska nog klippa ut några motiv, men har inte någon bra sax. Har DU något tips om någon bra sax ? TIPS tas gärna emot !
TACK Petra Paradise för lånet av stämplarna. * Tänker på dig ! *

Jag mår mycket bättre efter veckans tarmsköljning...En GLAD nyhet är att en Cuttlebug är på väg till MIG från Usa.....Snart är det julafton hemma hos mig !
Ha det så gott alla vänner och TACK för alla goa hälsningar !
Kramis Petra

3 kommentarer:

Anita sa...

Hej goa vän!
Men käre tid så fint du har målat. Kan man få en lektion? Så ljuvliga stämplar. Har du sett att hÄnglar och stÄnglar säljer lösa stämplar. Det är bra.
Ska du vara med hos Hildas den 27/4? Hoppas hoppas.
Ha en trevlig kväll. Vad bra att du få se musikalen. Den är nostalgi för mej.
Vi ska se annat...
Stor kram från Anita

Ps, jag har köpt fler Cuttlebug die. :o)

Laila sa...

Jag tycker din målning funkar jätte fint. Själv använder jag också akvarellpennor. Distress endast till ansiktet faktiskt.

En sax som är bra är en som är vass ända ut i spetsen när man ska klippa så fina detaljer. Är man duktig på skalpell funkar det också. Då kommer man också detaljerna bra

Anna Smid sa...

Jättefint målat ju! Blir helt avundsjuk!
Jag har köpt en liten spetsig sax på Hobbyglädje som är jättebra för alla små detlajer som ska klippas ut.