söndag 24 februari 2008

PYSSEL-dag...

En liten pysselträff har jag hunnit med mitt i allt. Men tyvärr kunde jag bara stanna i 3,5 timma...jämfört med vad de andra tjejerna hann, som var ca 9 timmar, så är 3,5 timma inte mkt att hänga i julgranen.

Men det var iaf ett gäng underbart trevliga och goa brudar som träffades i Jönköping under lördagen. Själv hanna jag nästan göra 3 st LO´s, 2 av dessa gjorde jag klart hemma.
TUSEN TACK alla NI för inspiration ( önskar jag hann se mer av allt fint ni gjorde, men är inne på era bloggar och kollar ;) !) och för allt jag fick låna ! Om det blir någon mer gång hoppas jag att jag har mer NI kan låna av mig !!
Sen har jag testat och övat och slitit mitt hår för att lära mig att färglägga så det blir snyggt....Här kommer 3 filurer som troligtvis kommer att pryda inbjudan på Eriks 2 årskalas. han fyller den 6 mars.


Ha det så gott alla vänner och även de som jag inte känner...
Kramis
/ Petra

7 kommentarer:

petra/paradise sa...

Dina lo´s blev superfina! Blev så glad att mina dies kom väl till användning!! =)
Å vad fint du färglagt!! Du har talang vännen!! Superläckert!! =D
Jätteskoj å få träffas, även om det blev en kortis. Hoppas det kommer flera gånger..snart! =D
I vimmerby jah...nja. Vi kikar vidare. Det var lite väl mycket å göra på huset. Men det hade verkligen potential! =)
Må gott!!!
KRAM Petra

paradise sa...

Å du, tack åter igen för de fina presenterna!!!! Så underbart söta små maskar å en superfin tygkasse som kommer användas flitigt!!! *glad* =D
Ta hand om dej å hoppas du hade en trevlig kväll igår ;)
kramar Petra

theresias.blogg.se sa...

Å vad fina LO´na blev! Såg dem bara under tillverkningen...
Ja det var ju välldans skoj...
Ha en terevlig kväll, Kram Theresia

Theresia sa...

Måste bara testa en sak... i komentarerna...

Anna Smid sa...

Hej!
Fina saker du gör! Själv har jag inspirationstorka nu, men det brukar ju släppa efter ett tag! Och surfar man dessutom runt på olika sidor så brukar det gå ännu fortare!

Har utmanad dig i min blogg, om du har lust...

Kram Anna

Cathrin sa...

Hej Petra! Ja visst var det kul med pysselträff,synd att du inte kunde stanna längre,men bättre än liten stund än inte alls ,eller hur.Urp,nej vad tråkigt att vara sjuk,ingen hit alls,hoppas du piggar på dej snart. Hoppas vi kan pyssla ihop fler gånger för det är alltid kul även om jag inte fick så mycket gjort så är bara själva grejen att träffas och fnissa lite en stor del i det hela,hi.hi.Vad fina de blev dina Lo´s.Kram Cathrin

Anonym sa...

Din Lo blev jättefina! Visst var det roligt att ses och en stund är väl bättre än ingenting! Hoppas att edt blir repris på vår pyyseldag snart igen!
Ha det Fint!
Kram,
Lotta/ FruH