torsdag 19 april 2007

Jag är utmanad....

För ett tag sedan blev jag tagen och utmanad av Annika !

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Här kommer mina 6 egendomliga saker om mig....

* Efter att under några år haft en släng av att vara en perfektionist har nästan allt raserats... Kan ibland få tillbaka tvångstankar som att " fjärrkontrollerna MÅSTE ligga i rad på bordet innan jag kan gå och lägga mig "...MEN denna tanken försvinner lika fort som den kom eftersom jag knappt vet VAR fjärrkonrollerna ÄR....

* Jag kan INTE göra en sockerkaka. Allt annat som kakor i långpanna eller muffins is fine with me. Men att göra en enkel sockerkaka funkar helt enkelt inte..... Tips emottages tacksamt.

* Att ha ordning och reda är ju underbart, tycker jag. men att sedan hålla mig till detta är inte så lätt alla gånger. Var sak har sin plats...Men när det blir för mycket saker då ? VAD gör man då ? Det värsta är att jag tror att detta gått i arv...Maja dräller med sina saker också....

* ....Jag är en SPARA. Allt från för små babykläder till glasburkar. " Det kan vara bra att ha ". JAHA ?! Men vi planerar inte att skaffa fler barn och HUR ofta gör jag sylt ? Nu har jag äntligen börjat skänka bort lite kläder till nära och kära och bättre behövande och jag blev SÅ glad när Maja´s förskola bad om barnmatsburkar...Jag visste att mitt sparande skulle komma till någon nytta !

*Att vara händig är ju bra ! Senast idag sa Patrik till mig att han inte behöver skruva upp nåt mer här hemma - det fixar ju jag. JA, jag skruvade upp vår fönsterbräda som har varit nermonterad sedan vi satte in nya fönster - i somras..... Svårt ? Nej. Men annars kan jag skruva upp en anslagstavla på jobbet - rakt in i en elledning....INTE att rekommendera !

* Ett uttryck som jag gillar är " HerreGuuuud ", finns också i en engelsk version " Oh, my god ". Kanske ska sluta säga så eftersom Maja också säger så, " Shit " är ett annat uttryck. Åh, vilken BRA förebild jag är !!!

Jag utmanar:
.....alla som känner sig tagna !

1 kommentar:

Annika sa...

Såå underbart att läsa om dina små underligheter! Kände igen dig i de flesta faktiskt.
kram Annika