söndag 28 september 2008

Julkort ! X-mascard !

.......Kan Ni tänka er !!??
Nu har JAG också kommit in i lite julstämningspysselmakeri! (...hm!?)
Här kommer ett kort:
Can you imagine ! I´ve been making my first X-mascard.....
Here it is:
( Jag har använt mig av ett och samma mönstrade papper, fast använt båda sidorna. Blommorna är handgjorda och kommer från Annika !! Jag kommer nog att ta 3D-lack på någon gran sedan.)

Har också gjort ett födelsedagskort åt Maja´s kompis Isac:
I´ve also made a B-daycard for Maja´s friend Isac:
(Piraterna är stämplade med en clear stämpeldyna och sedan har jag tagit chalks på dem medans de ännu var fuktiga. Namnet är utstansat i dekorgummi med dubbelhäftande tejp på baksidan, ditsatt innan jag stansat ut förstås...TACK för tipset Sunnis!!)
Allt för den här gången.
All for now. ta-da!!
Kram & Love from Petra

Hildas !

Hej !
Igår var jag och en massa andra pysselsugna tjejer på Hildas Rum i Huskvarna. det var dags för en pysselträff ! Jag hann med en del, faktiskt 4 LO´s, inte helt klara, men nästan !
Här kommer två av dem:

( Maja fick en stooor cykel i 5-årspresent....detta var någor hon nog visste om, eftersom hon dagarna innan hade sett den igaraget. Hon som aaaaaldrig är där !! Nåja, hon blev glad ändå. Nu kan hon nästan cykla själv. det är inte så lätt när man bor som vi gör: i en backe ! )

( I november förra året fick Erik vattkoppor.....stackarn, han hade koppor precis lverallt ! Maja som hade det några veckor innan hade bara en 7 st på hela kropenn, och det är vad Erik hade bara på näsan !! )

Det var fler som jag känner som var på Hildas; Annika, Therese, Mia, Anna, Angelica....KUL att träffa er alla !! Prick-banden är köpta där...löööööv them !

Sköt om er och ha en fortsatt trevlig helg !
Kramis Petra

Ps. Jag vann ju en liten tävling på Ulrica´s blogg. Vinsten damp ner i fredags, ska sätta in en bild snart på de fina sakerna som jag fick !! Kul att vinna!!Tack Ulrica !

onsdag 24 september 2008

Dop-kort....

Tjipp !
Igår kväll gjorde jag ett beställningskort, ett dop-kort:

Stämpeln är från Hänglar & Stänglar, texten är Metro ( QK) och Red Tag Sale ( Cuttlebug ), jag har färglagt med akvarellpennor. Dekorationer: Blommor inköpta på Hildas, satinband och knappar från mammas lilla låda !

Ha det så gott !
Ska nån av er som läser detta till Hildas på lördag !!?? Det ska jag....Vore kul att ses ! Kom dit !!
Kramis Petra

söndag 21 september 2008

LO!

...det kallar jag för en snabb LO. Det är på mig och Erik när vi gosar och busar !
Det kommer nog att läggas till lite dekorationer, och även nån journaling ....
Kram och God Natt !
/Petra

....söndag....

......Sådärja, utan att anstränga sig har det blivit söndag igen, helt otroligt vad helgerna går fort ! Patrik har jobbat hela helgen, så det har varit mkt tid hemma själv med barnen. Det är ju kul, men jag har saknat min karl ändå!

Är på pysselhumör, men tid har inte funnits, så istället för att sitta här ska jag nog ta och scrappa lite ! Ses snart igen !!

Här kommer ett "gammalt" kort jag inte visat förut:

Hm, scanningen blev lite sned, men det får ni leva med.

Hoppas att allt är bra med er. Vi har det bra, men det har varit lite mkt på sista tiden....Därutav min frånvaro på bloggen !

Kramis Petra

måndag 8 september 2008

Måndag igen... Monday again...

Jaha, nu var det måndag igen. Och Erik har öroninflammation, IGEN, han är inne på sin andra penicillinkur på 3 veckor..stackarn ! Idag var jag hemma med honom och imorgon ska Patrik vara hemma. Får se om hans feber ger med sig, annars får vi stanna hemma Med Erik en dag till.....
Jag var INTE i Göteborg på mässan, men kära Annika köpte med sig lite stämplar och papper till mig. Tusen tack, kommer och hämtar dem snart !

Okey, it´s monday again and Erik has got an earinfection again. Poor thing... I sure do hope that he will get well fast this time....last time the medicine didn´t work.

Ett kort jag gjort:
A card I made:

Hoppas att NI alla har det bra !
Hope that you all are doing fine.
Love from Petra

tisdag 2 september 2008

Helgens händelser....Weekend happenings....

Hej på er !
Helgens händelse var att vi var på vigsel och fest. Våra vänner Marie och Oskar gifte sig i Hakarps Kyrka i lördags kl 14. ( Kl 15 i samma kyrka var det dags för min kära kollega Therese att gifta sig med sin Andreas....jag hann få en skymt av dem, men det grämer mig att jag inte kunde vara med i kyrkan....)

The happenings during the weekend was a wedding and a party! Our friends Marie and Oskar got married on saturday at 2 pm. At 3 pm my friend from work, Therese, married her Andreas...I got a quick glimpse of them...but then I had to go to the party Marie and Oskar had)

Här kommer några bilder:
Here´s some pics:


Oskar, Isabell & Marie

(Jaha du, vilka är det här ??
Det var värst vad de klätt upp sig.
ÄR DET VERKLIGEN PETRA & PATRIK....??

Har därför inte hunnit pyssla så mkt som jag önskat....
Men här kommer korten som brudparen fick :
Here´s the card I made for the 2 couple that go married:



Hoppas att allt är bra med er !
Kramisar från Petra